Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

trustpilot reviews

trustpilot reviews

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam

Levering

Verzendkosten

Als u in het bestelproces kiest voor "Afhalen in Boskoop" worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij deze optie gaan we er vanuit dat u de reservering met eigen vervoer in Boskoop komt ophalen. In overleg is er een aanhanger beschikbaar die u kosteloos kunt gebruiken om uw planten te vervoeren. Deze dient wel van tevoren gereserveerd te worden.


Als u in het bestelproces kiest voor "Bestellen" (het laten bezorgen van uw bestelling) worden er verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn:

  • € 2,95 (alleen zaden, boven € 15,- geen bezorgkosten)
  • € 12,50 (bestelbedrag tot € 100,- en onder 150 cm en/of 25 kilo)
  • € 27,50 (Alle andere bestellingen)
  • Boven de € 500,- worden er geen bezorgkosten meer berekend.
  • Voor België en Duitsland geldt een veel hoger bezorgtarief. Bezorgen doen wij alleen binnen Nederland, afhalen is mogelijk voor iedereen binnen Europa.

Bezorgen
Bestellingen waarbij planten of bomen aanwezig zijn die langer zijn dan 150 cm moet u rekening houden met een langere bezorgtijd. Planten die langer zijn dan 150 cm worden automatisch herkent door ons bestelsysteem, en hiervoor kan een aangepast bedrag gelden bij bezorgkosten.  Deze kunnen we niet via de pakketdienst verzenden, en deze komen we met eigen vervoer brengen. Normaal gesproken proberen we vóór elk weekend uit te leveren. Zoveel mogelijk binnen 3 tot 5 werkdagen. Iets langer als het hoogseizoen is of als er langere levertijden zijn bij planten die we moeten bijbestellen. 

Kleine bestellingen worden via de pakketdienst verzonden. DPDNederland verzorgd dit meestal voor ons. Nadat u van ons een automatische melding heeft ontvangen dat de bestelling is verzonden is deze meestal binnen twee tot drie werkdagen op plaats van bestemming. In de heel drukke maanden Maart, April en Mei kan dit soms iets langer zijn.

In de pakketdienst gaan alleen bestellingen waarvan de planten niet langer zijn dan 150cm en die samen niet meer dan 20 kg wegen. Alle andere bestellingen brengen wij met eigen vervoer. Hiervoor zijn ongeveer 5 werkdagen nodig. Soms meer als we weinig kunnen combineren. We doen echter ons uiterste best de planten zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen.

Inplanten  

Het planten van bomen of grotere struiken is op dit moment nog geen onderdeel van onze bezorgservice. Hiervoor kunt u het beste een lokale hovenier of goede kennis met wat ervaring inschakelen als u dit niet zelf kunt of wilt. Indien u dit wenst kunnen wij u ook adressen aandragen vanuit ons eigen netwerk. Het inplanten regelt u verder helemaal zelf met deze bedrijven. 

Op onze website hebben we wel een uitgebreide uitleg opgenomen over het planten van heggen en bomen. Deze uitleg vindt u hier.

Particulieren en hoveniers
Wij leveren zowel aan particulieren en hoveniers. Voor particulieren hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen. Voor hoveniers hanteren wij speciale prijzen, vraag naar de voorwaarden.

Leveringsgebied
Wij leveren in geheel Nederland.

We hebben nog geen mogelijkheid om leveringen buiten Nederland te verzorgen.