Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

trustpilot reviews

trustpilot reviews

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam
Kerstbomen

Op onze lokatie - Zijde 167 in Boskoop - verkopen wij vanaf eind november weer de mooiste en voordeligste kerstbomen van de regio. Wij nodigen u uit om langs te komen en een mooie kerstboom uit te zoeken.

U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en wij accepteren ook de meeste debet- en creditkaarten.

Duurzaam
Onze kerstbomen worden duurzaam gekweekt. Tijdens dit proces halen ze 8 tot 10 jaar Co² uit onze atmosfeer, leveren o.a. zuurstof(O²) terug en na gebruik keren ze meestal als nuttige compost weer terug in het ecosysteem. Op de kweeklocatie begint die hele cyclus dan weer opnieuw. Doordat wij ze laten kweken zonder gebruik van chemische middelen om de groei te sturen is het hele plaatje rond. Geen enkel plastic product kan dat evenaren. Lees meer daarover op onze speciale pagina over dit onderwerp.

Sortering
We hebben een grote sortering van de populaire Nordmann, maar ook zilver- en blauwsparren en niet te vergeten de Kerstspar (Picea Abies).

Meer ruimte
Omdat een kerstboom vaak veel ruimte in huis inneemt, hebben wij onder andere smalle en toch volle Nordmann kerstbomen voor u geselecteerd.

Standaard
Als u bij ons een kerstboom koopt, kunt u voor 2,50 gebruik maken van een handige kerstboom-standaard om de boom gemakkelijk op te zetten. U betaald wel 50 euro borg, die krijgt u terug na inlevering van de standaard na de kerstperiode.


Openingstijden

Adres en contactgegevens