Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

trustpilot reviews

trustpilot reviews

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam

Duurzame kerstboom

Duurzame kerstboom

LET OP! Duurzame kerstbomen verkopen we alleen op ons bedrijf aan de Zijde 167 in Boskoop. Via onze webwinkel zijn kerstbomen niet beschikbaar.

-----------------------

-Het opkweken van onze duurzame Nordmann Kerstbomen duurt 8 tot 10 jaar. Na het afzagen en verkopen krijgt de grond een jaar rust en daarna wordt er weer voor ongeveer 10 jaar nieuwe Abies nordmanniana aangeplant.

-Onze Nordmann-kerstbomen zijn onbespoten. De groei wordt indien nodig geremd met snoeien en/of het afknijpen van de sapstroom. Er worden geen groeiremmers of andere chemische middelen toegepast.

-----------------------

Het Fair-Forest Keurmerk wordt beschouwd als de eerste keurmerk voor de kerstboomproductie, welke een bijzonder milieuvriendelijke teelt waarborgd. Voorwaarde voor de toekenning van dit Fair-Forest Keurmerk zijn de naleving van een tien punten richtlijn, deze milieunormstandaarden zijn gespecificeerd en gecertificeerd door Global Gap.

Doel is via deze operationele- en productcertificering van Global Gap, een milieuvriendelijke kerstboomteelt met hoge ecologische normen te garanderen. De klant kan door middel van het kopen van een Fair-Forest kerstboom zeker zijn dat hij een natuurvriendelijke en hoogwaardige kerstboom uit het Sauerland koopt.

Links

Website Fair-Forest

Richtlijnen Global Gap Certificering (PDF, Duits).

Voorlichtingsfilm Fair-Forest (Nederlands)