Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam
  • << vorige 10 
  • 1 – 8 van 8
  •  volgende 10 >>

Petroselinum crispum (Krulpeterselie)

Bekend keukenkruid

Info

Planttype: Kruiden Hoogte: 30 cm Blad: half wintergroen, groen, eetbaar Gebruik: salades, soepen, sauzen, visgerechten, groenteschotels Grondsoort: kleigrond (kalkhoudend), kalkrijke grond, veengrond (zuur), normale grond, goed bemeste grond, goed vochthoudende grond Standplaats: zon, halfzon Planttijd: Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus Oogsttijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober Gebruik: stengels afsnijden

maat prijs L P / W  
9 cm pot € 2.15
P
verklaring

Petroselinum crispum 'Darki' (Krulpeterselie)

Kruidige soort met hoog vitamine C gehalte

Info

-

maat prijs L P / W  
Zakje met inhoud voor 200 planten € 1.99
P
 

Petroselinum crispum 'Einfache Schnitt 3' (Bladpeterselie, platte peterselie)

Kan prima worden ingevroren

Info

-

maat prijs L P / W  
Zakje met inhoud voor 200 planten € 0.99
P
 

Petroselinum crispum 'Gigante d'Italia' (Bladpeterselie, platte peterselie)

Kan prima worden ingevroren

Info

-

maat prijs L P / W  
Zakje met inhoud voor 250 planten € 1.99
P
 

Petroselinum crispum 'Halblange' (Wortelpeterselie)

Zowel de wortel als het blad is eetbaar

Info

-

maat prijs L P / W  
Zakje met inhoud voor 150 planten € 0.99
P
 

Petroselinum crispum 'Moskrul 2' (Krulpeterselie)

Geen vergelingsziekte na zaaien in augustus

maat prijs L P / W  
Zakje met inhoud voor 300 planten € 0.99
P
 

Petroselinum crispum (Blad) (Bladpeterselie, Platte Peterselie)

bladpeterselie

Info

Peterselie is een veelgebruikt kruid in de Europese keuken, maar evenzeer in de Amerikaanse keuken en in het Midden-Oosten. Het is fris van smaak. Er zijn drie soorten in gebruik. Krulpeterselie met de bekende gekroesde blaadjes wordt in hoofdzaak gebruikt als garnering. Bladpeterselie heeft gladde bladeren en heeft door een hoger watergehalte en een hoger gehalte aan etherische oliën (in hoofdzaak apiol) een fijnere smaak dan krulpeterselie. Van wortelpeterselie wordt de penwortel gegeten. Deze wortels zijn zo'n 15 cm lang. Bladeren en wortel kunnen worden gedroogd, waarna deze lang bewaard kunnen worden. Bladeren kunnen ook worden ingevroren. De wortel dient eerst te worden geblancheerd alvorens deze wordt ingevroren. Bron: wikipedia

maat prijs L P / W  
13cm pot, bossige plant, potgekweekt € 2.75
P
 

Petroselinum crispum (Krul) (Krulpeterselie)

Bekend keukenkruid

Info

Gebruik: stengels afsnijden standplaats: zonnig, rijke grond Gebruik: als bestanddeel van bouquet garni in stoofschotels en vleesgerechten, verse blaadjes passen haast overal bij,salades, vis, soepen, groenten, stoofgerechten.

maat prijs L P / W  
13cm pot, bossige plant, potgekweekt € 2.75
P
 
verklaring
  • << vorige 10 
  • 1 – 8 van 8
  •  volgende 10 >>