Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Vanaf nu alles in pot, na november wortelgoed
  • Datum: 31-03-2021

De koude tijden waarin alles in winterrust is ligt weer achter ons. Vanaf verkopen we planten alleen nog in pot.

De beste planttijd van het jaar ligt voorlopig weer even achter ons. Die gaat weer van start als de bladeren weer gaan vallen en de groei stopt. Tegenwoordig is dat meestal eind oktober/begin november.

Tot die tijd verkopen we alleen nog planten die in pot zijn gezet of gekweekt. Dat sortiment is iets kleiner, maar er is uiteraard nog aanbod genoeg om uw tuin aan te vullen. Zelfs grotere bomen en struiken staan steeds vaker in een grote pot zodat ook die geplant kunnen worden midden in de zomer.

Het Mooiweer seizoen is dus weer begonnen! Genieten van het weer en aanvullen van uw tuin. Dat hoort bij de komende maanden. Vergeet niet dat planten in pot veel meer water nodig hebben dan die in de vaste grond. Elke dag ruim water geven dus, planten in potten en bakken is nu eenmaal veel meer werk dan in de vaste grond.

Tip! Sommige bomen en struiken zijn niet in pot te koop. Kijk de komende maanden dus goed rond en schrijf de botanische naam op van planten en bomen die u mooi vind. Als die nu niet te koop zijn, komen die straks in het nieuwe seizoen wel weer op de markt. Bestel die dan vanaf oktober/november, maar zorg dat u nu alvast weet hoe die heten.